Om os

KONTAKT

Bak & Skak Jazzhouse
Jægergårdsgade 150
800 Aarhus C

 

Tlf. 29 65 65 35
Email: jazzhouse@bakogskak.dk

ÅBNINGSTIDER

Tirsdag – torsdag 15.00 – 24.00
Fredag 15.00 – 02.00
Lørdag 12.00 – 02.00

Bak & Skak Jazzhouse er en nyskabelse i det aarhusianske jazzmiljø. Vi kombinerer jazztoner og live jazz med lækre vine, øl, cocktails, kaffe og tapas. Huset skifter karaktér fra hyggelig jazzcafé på hverdage til live spillested i weekenden, hvor veletablerede og up-and-coming bands spiller jazz og blues.

KONCERTER OG EVENTS
Vi holder jazz- og blues koncerter, vin- og spiritussmagninger samt mange flere spændende arrangementer. Glæd dig blandt andet til frokostjazz om lørdagen, fredagsjazz og lørdagskoncert. Hold øje med eventkalenderen på bakogskak.dk samt vores facebookside og instagramprofil. Huset og vinkælderen kan bookes til private arrangementer.

 

VIN OG TAPAS
Vi tilbyder en lækker tapasanretning med fokus på de bedste pølser, oste og hjemmegjorte tapenader. Vi går højt op i råvarernes kvalitet, derfor er alle råvarer nøje udvalgt og har oprindelse i hele verden, samt lokalt. Vi sammensætter vores tapas ud fra sæsonens råvarer, så menuen ændrer sig med årstiderne.

 

Med mere end 60 titler i vores vinkælder byder vi på et stort udvalg af vine fra hele verden. Alle vine er udvalgt af vores sommelier med henblik på at passe til vores tapas. Der er stort fokus på diversitet i vinene, derfor kan vi dække langt de flestes behov – om det er en specifik druetype, et distrikt eller et land. For de nysgerrige er der mulighed for at komme på rundtur i vinkælderen.

 

COCKTAILS OG ØL
Nyd en aften i de magiske New Orleans rammer og lyt til musikken med perfekt afstemte cocktails eller et stort udvalg af special øl. Personalet er velbevandret heri og guider til den helt perfekte oplevelse.

 

KAFFE
Kaffe er en smagssag – og vi har gjort os umage for at finde lige præcis det udtryk i kaffen, som vi ønsker. Der skal tages højde for ristning, bønnen, samt selve smagen i den friskbryggede kaffe. Skal det være en blød og fyldig smag eller en ”after dinner” kaffe som er lidt mere krydret og markant i smagen. Vores bønner er friskristede, 100 % Arabica, økologiske og plukket fra de bedste marker i verden.

 

TÆT PÅ
Bak & Skak Jazzhouse ligger på Jægergårdsgade 150 i Aarhus centrum – kun 300 meter fra Aarhus Banegård.