Jazzkollektivet: Ella Fitzgerald Tribute

Jazzkollektivet: Ella Fitzgerald Tribute

Jazzkollektivet: Ella Fitzgerald Tribute

Jazz

Dato
Lørdag den 07. december 2019

Tid
14.00 – 16.30

Pris
35 kr.

Jazzkollektivet: Ella Fitzgerald Tribute

Lørdag den 07. december
KL. 14.00 – 16.30

Jazzkollektivet (SE/DK) og Bak og Skak Jazzhouse præsenterer i samarbejde en række tributekoncerter i efteråret 2019.

Jazzkollektivet hylder d. 7/12 den amerikanske jazzvokalist Ella Fitzgerald til en hyggelig frokostkoncert i de smukke rammer på Bak og Skak.

Repertoiret tager udgangspunkt i Ella Fitzgeralds musikalske virke sat i en ung nordisk tolkning. Ella Fitzgerald har inspireret utallige af andre musikere i deres virke gennem årene, og et udvalg af de bedste hits fra hendes karriere, spilles og fortolkes til denne koncert på ny, af en trio bestående af unge musikere fra jazzkollektivet med Eline Johansen Engholm i front. Jazzkoncerten er for alle jazzkendere, connaisseurer, let øvede, små-interesserede og absolutte nybegyndere indenfor jazzen.

Besætning:
Vokal: Eline Johansen Engholm
Akkorder: Emil Sommer
Bas: Christian Trier

Entre: 35kr

🎼 Jazzkollektivets er et fællesskab af unge danske og svenske jazzmusikere. Jazzkollektivets mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. Jazzkollektivets vigtigste opgave er at støtte vækstlaget og bidrage til at unge talenter kan leve af deres kunst. Det tilstræbes at halvdelen af musikerne i Jazzkollektivet er musikuddannede og resten er autodidakte, for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse.

🍷 Bak & Skak Jazzhouse er en nyskabelse i det aarhusianske jazzmiljø. Vi kombinerer jazztoner og live jazz med lækre vine, øl, cocktails, kaffe og tapas. Huset skifter karaktér fra hyggelig jazzcafé på hverdage til live spillested i weekenden, hvor veletablerede og up-and-coming bands spiller jazz og blues. Bak & Skak Jazzhouse ligger på Jægergårdsgade 150 i Aarhus centrum – kun 300 meter fra Aarhus Banegård