Sam and the Soulmates

Sam and the Soulmates

Sam and the Soulmates

Jazz

Dato
Fredag den 29. november 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

Sam and the Soulmates

Fredag den 29. november
KL. 21.00 – 23.30

Vi er hos Bak&Skak Jazzhouse glade for at kunne byde velkommen tilbage til SAM and the SOULMATES. Denne gang som kvintet.

En sangerinde med kæmpe udstråling og et verdensklasse band står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse. Sjælfulde fortolkninger af jazzstandards, vuggende brasilianske bossa novas, egne hits samt franske og etniske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper når den allersidste tone har ringet ud.
Gruppen ledes af den dansk-persiske sanger og sangskriver Samara Bahrami som med varme og en kærlig hånd fører publikum med rundt til alle verdens farverige hjørner. Gruppen er baseret i Aarhus og består af nogle af landets bedste musikere. Sammen formår de at skabe et mere moderne og eksotisk udtryk med en stemning der emmer af nærvær, samspil og en enorm musikalitet.

Line-up
Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (guitar), Bjarne Slipsager (sax), Mathias Gregersen (bas), Kristoffer Lysgaard (trommer).

Ring og book bord eller billet på tlf. 29 65 65 35