Jazzkollektivet: George Gershwin Tribute

Jazzkollektivet: George Gershwin Tribute

Jazzkollektivet: George Gershwin Tribute

Jazz

Dato
Fredag den 11. oktober 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris 35 kr.

Jazzkollektivet: George Gershwin Tribute

Fredag den 11.oktober
KL. 21.00 – 23.30

Jazzkollektivet (SE/DK) og Bak og Skak Jazzhouse præsenterer i samarbejde en række tributekoncerter i efteråret 2019.

Jazzkollektivet hylder d. 11/10 den amerikanske komponist Georg Gershwin til en aftenkoncert i de smukke rammer på Bak og Skak.

Repertoiret tager udgangspunkt i Georg Gershwins jazzkompositioner sat i en ung nordisk tolkning. Georg Gershwin komponerede gennem sin levetid fra 1898 til 1937, et utal af numre som sidenhen er blevet indspillet af store navne som Ella Fitzgerald, Billie Holiday og mange andre. Med dette stjernehold af unge musikere fra den aarhusianske jazzscene, fortolkes hans musik ny.

Jazzkoncerten er for alle jazzkendere, connaisseurer, let øvede, små-interesserede og absolutte nybegyndere indenfor jazzen.

Besætning:
Vokal: Karmen Rõivassepp
Klaver: Martin Vollertsen
Bas: Christian Trier
Trommer: John Riddell

Entre: 35kr

🎼 Jazzkollektivets er et fællesskab af unge danske og svenske jazzmusikere. Jazzkollektivets mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. Jazzkollektivets vigtigste opgave er at støtte vækstlaget og bidrage til at unge talenter kan leve af deres kunst. Det tilstræbes at halvdelen af musikerne i Jazzkollektivet er musikuddannede og resten er autodidakte, for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse.