Morten Haugshøj Group

Morten Haugshøj Group

Morten Haugshøj Group

Jazz

Dato
Fredag den 20. september 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris 35 kr.

Morten Haugshøj Group

Fredag den 20.september
KL. 21.00 – 23.30

Vi er glade for at kunne præsentere Morten Haugshøj Group hos Bak&Skak Jazzhouse.

OM MUSIKKEN – – Med et fremragende hold af nogle af landets bedste jazzmusikere, har jazzguitaristen Morten Haugshøj netop udgivet albummet ’’The Street Doctor’’, som emmer af nerve og vitalitet og stærke melodier. Stilen er melodisk, moderne jazz med en vildhed fra New York krydret med Nordens romantik og lyrik, og det gør en koncert med Morten Haugshøj Group til en vedkommende og intens oplevelse, hvor man både kan glæde sig over de fremragende musikere og deres virtuose niveau, energi og sammenspil, men også ganske enkelt glæde sig over at lytte til nogle fede numre, hvis melodier efter en koncert ikke undslipper så let fra den indre, mentale melodihorisont. Anmelderne har været meget begejstrede og kalder det et album på ’internationalt niveau’’ (Gaffa), og Fyens Stifsttidende mener i en femstjernet anmeldelse, at det er sjældent at høre et så fasttømret sammenspil på dansk jord. Det anerkendte jazztidsskrift ’’All About Jazz’’ mener, at ’’The Street Doctor’’ er en ’’perfekt symbiose mellem den lyriske jazz og den moderne jazz’’, og Jazz Special kalder albummet særdeles anbefalelsesværdigt og understreger, at alt ’’er på et højt plan’’, og at musikken ’afvikles overlegent’’

Line up:

Jesper Løvdal: saxofon, Thomas Sejthen: kontrabas, Anders Mogensen: trommer, Simon Gorm Eskildsen: klaver, Morten Haugshøj: guitar

Ring og book et bord eller en billet på tlf. 29 65 65 35