James Loveless og 3 x Vuust

James Loveless og 3 x Vuust

James Loveless og 3 x Vuust

Jazz

Dato
Lørdag den 21. september 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris 85 kr.

James Loveless og 3 x Vuust

Lørdag den 21.september
KL. 21.00 – 23.30

Vi er meget glade for at kunne præsentere James Loveless sammen med Peter Vuust, Mikkel Vuust og Frederik Vuust hos Bak&Skak Jazzhouse.

Amerikansk-fødte James Loveless er uden tvivl en af landets bedste bluessangere. Under denne specielle koncert bevæger han sig over grænserne ind i jazzens land med fortolkninger af kendte jazz-klassikere samt jazzede versioner af velkendte popsange.
James Loveless er bedst kendt i front for aarhusianske Shades of Blue, der sidste år kunne fejre 30 års jubilæum. Gennem årene har bandet turneret Danmark tyndt, og Shades of Blue’s unikke koncerter blev sidste år belønnet med en Danish Music Award for årets bedste liveband på bluesscenen.
Selvom blues-rødderne aldrig fornægter sig i James Loveless’ sang, har han også tidligere i karrieren taget jazzen under kærlig behandling. I en årrække var han fast solist i Klüvers Big Band og turnerede med bigbandet i Skandinavien og Rusland.
De seneste år har James Loveless haft fornøjelsen af også at optræde med sønnen, Shaka Loveless, i forskellige sammenhænge. Bl.a. i forbindelse med B. B. King-hyldestkoncerter i Amager Bio og på Tønder Festival, ved Aarhus Universitets store årsfest og senest ved Danish Music Awards Blues store show i 2019.

De 3xVuust

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste Danmark kan præstere inden for jazz. Denne koncert vil være i selskab med tre af slagsen; Bassist Peter Vuust og hans to talentfulde sønner Frederik og Mikkel Vuust på henholdsvis klaver og trommer. Peter Vuust er udover at tilhøre den danske jazz-elite også en af Danmarks førende hjerneforsker i musik og hjerne. Sammen vil de tre fortolke numre fra jazzens standardrepertoire og spille egne kompositioner.

Ring og bestil en billet eller book et bord på tlf. 29 65 65 35