Sam and the Soulmates duo (Bahrami/Hjorth)

Sam and the Soulmates duo (Bahrami/Hjorth)

Sam and the Soulmates duo (Bahrami/Hjorth)

Jazz

Dato
lørdag den 14. september 2019

Tid
14.00 – 16.30

Pris
35 kr.

Sam and the Soulmates duo (Bahrami/Hjorth)

Lørdag den 14. september
KL. 14.00 – 16.30

Oplev sangerinde og pianist (Bahrami/Hjorth) fra bl.a. det storsvingende Aarhus-jazzorkester Sam and the Soulmates, når de mødes i en duo-udgave til Frokostjazz på Bak og Skak Jazzhouse. Repertoiret vil spænde vidt og bredt over smukke standards med masser af bossaer og ballader, til franske og mere eksotiske numre, til original soul/funk og blues.

Samara Bahrami er en intens og nærværende sangerinde som formår at fortælle mange historier, selvom man ikke altid forstår sproget sangene synges på. Theo Hjorth er en velbevandret pianist især inden for salsa, afro-cubansk og latin-genrene med mange succesfulde orkestre og soloprojekter. Sammen skaber de en spændende og cool dynamik ml. det farverige sydlandske temperament og det mere rå og indadvendte nordiske som de begge besidder.