Pianobar med Alberte – fri entré

Pianobar med Alberte – fri entré

Pianobar med Alberte – fri entré

Jazz

Dato
Torsdag den 12. september 2019

Tid
20.00 – 22.30

Pris
Fri entré

Pianobar med Alberte – fri entré

Torsdag den 12.september
KL. 20.00 – 22.30

Vi skænker 0,4 L Fadøl til 35,- kr. imens musikken spiller, fra alle husets haner. Det er et super torsdags tilbud.
Der er fri entré 🙂

Alberte Maimburg er pianist og sangerinde fra Sydvestjylland, der for nylig er flyttet til Aarhus. Normalt står hun bag baren på Bak og Skak Jazzhouse, men denne aften vil hun sidde bag tangenterne. Aftenen vil byde på stemningsfyldt og swingende jazz, og repertoiret består af både jazzstandarder og mere moderne kompositioner. Dette vil sammen med Bak og Skaks fantastiske rammer udgøre et fundament for en skøn aften!