Svenningsen/Munk/Vollertsen/Trier

Svenningsen/Munk/Vollertsen/Trier

Svenningsen/Munk/Vollertsen/Trier

Jazz

Dato
Onsdag den 04. september 2019

Tid
20.00 – 22.30

Pris 35 kr.

Svenningsen/Munk/Vollertsen/Trier

Onsdag den 04.september
KL. 20.00 – 22.30

Bak og Skak Jazzhouse og Jazzkollektivet, præsenterer d 4. september kvartetten Svenningsen/Munk/Vollertsen/Trier

En ny kvartet bestående af unge, velkendte musikere fra det aarhusianske jazzmiljø. Med en blanding af deres egne favoritstandarder og originale kompositioner, giver de publikum et anderledes og spændende bud på en nordisk jazzkvartet. Uden trommer, leger de unge musikere med rytmerne og rollefordelingen, instrumenterne imellem.

Besætning:
Saxofon: Alberte Svenningsen
Trompet: Niels Munk Petersen
Klaver: Martin Vollertsen
Bas: Christian Aagaard Trier

🎼 Jazzkollektivets er et fællesskab af unge danske og svenske jazzmusikere. Jazzkollektivets mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. Jazzkollektivets vigtigste opgave er at støtte vækstlaget og bidrage til at unge talenter kan leve af deres kunst. Det tilstræbes at halvdelen af musikerne i Jazzkollektivet er musikuddannede og resten er autodidakte, for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse.