Natural Boogie

Natural Boogie

Natural Boogie

Blues

Dato
Fredag den 30. august 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

Natural Boogie

Fredag den 30. august
KL. 21.00 – 23.30

Natural Boogie er en forholdsvis ny konstellation af yngre, men allerede erfarne musikere, som har fundet sammen, for at levere en bluesy kvartet med masser af spark, nerve og attitude. Gamle sange fra legendariske kunstnere, som Muddy Waters, Otis Rush, Elmore James og mange flere, danner rammen for bandets energiske og rå koncerter.
Bandet består af fire mænd, som allerede har stået på de store bluesscener i flere forskellige sammenhænge.
Trommeslager Mathias Rindom og guitarist Frederik Tygesen, som bl.a. spiller i Big O & The Blue Quarters, har dannet alliance med Filip Dybjerg og Morten Rune, som begge har spillet mange koncerter med Big Creek Slim og Peter Nande, m.fl.
Sammen leverer de en mindeværdig koncertoplevelse af fængende sange i rå og upoleret form.

FB: www.facebook.com/naturalboogiedk

RIng og book en billet eller et bord på 29 65 65 35