Jazzkollektivet: Bossa Tribute

Jazzkollektivet: Bossa Tribute

Jazzkollektivet: Bossa Tribute

Jazz

Dato
lørdag den 31. august 2019

Tid
14.00 – 16.30

Pris
35 kr.

Jazzkollektivet: Bossa Tribute

Lørdag den 31. august
KL. 14.00 – 16.30

Frokostjazz! Jazzkollektivet (SE/DK) og Bak og Skak Jazzhouse præsenterer i samarbejde en række tributekoncerter i efteråret 2019.

Jazzkollektivet hylder d. 31/8 bossanovaen som har sit udspring i 1950’ernes Brasillien, til en koncert i de smukke rammer på Bak og Skak. Jazzkoncerten er for alle jazzkendere, connaisseurer, let øvede, små-interesserede og absolutte nybegyndere indenfor jazzen.

Besætning:
Vokal: Eline Johansen Engholm
Klaver: Theo Benjamin Hjorth
Bas: Adrian Christensen

Entre: 35kr

🎼 Jazzkollektivets er et fællesskab af unge danske og svenske jazzmusikere. Jazzkollektivets mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. Jazzkollektivets vigtigste opgave er at støtte vækstlaget og bidrage til at unge talenter kan leve af deres kunst. Det tilstræbes at halvdelen af musikerne i Jazzkollektivet er musikuddannede og resten er autodidakte, for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse.

🍷 Bak & Skak Jazzhouse er en nyskabelse i det aarhusianske jazzmiljø. Vi kombinerer jazztoner og live jazz med lækre vine, øl, cocktails, kaffe og tapas. Huset skifter karaktér fra hyggelig jazzcafé på hverdage til live spillested i weekenden, hvor veletablerede og up-and-coming bands spiller jazz og blues. Bak & Skak Jazzhouse ligger på Jægergårdsgade 150 i Aarhus centrum – kun 300 meter fra Aarhus Banegård.