Jazzkollektivet: Chet Baker Tribute

Jazzkollektivet: Chet Baker Tribute

Jazzkollektivet: Chet Baker Tribute

Jazz

Dato
lørdag den 17. august 2019

Tid
14.00 – 16.30

Pris
35 kr.

Jazzkollektivet: Chet Baker Tribute

Lørdag den 17. august
KL. 14.00 – 16.30

Jazzkollektivet (SE/DK) og Bak og Skak Jazzhouse præsenterer i samarbejde en række tributekoncerter i efteråret 2019.

Jazzkollektivet hylder d. 17/8 den amerikanske trompetist Chet Baker, til en hyggeligt frokostkoncert i de smukke rammer på Bak og Skak. Repertoiret tager udgangspunkt i Chet Bakers musikalske virke sat i en ung nordisk tolkning. Chet Baker har med sit bløde og lækre trompetspil, smeltet mange kvindehjerter gennem årene. Nu tager trompetist Niels Munk fra Nordjylland kampen op, og forsøger med sin stærke besætning, at gengive Chet Bakers fortryllende toner på bedste maner.

Besætning:
Trompet: Niels Munk
Klaver: Martin Vollertsen
Bas: Christian Trier

Entre: 35kr

🎼 Jazzkollektivets er et fællesskab af unge danske og svenske jazzmusikere. Jazzkollektivets mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. Jazzkollektivets vigtigste opgave er at støtte vækstlaget og bidrage til at unge talenter kan leve af deres kunst. Det tilstræbes at halvdelen af musikerne i Jazzkollektivet er musikuddannede og resten er autodidakte, for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse.

🍷 Bak & Skak Jazzhouse er en nyskabelse i det aarhusianske jazzmiljø. Vi kombinerer jazztoner og live jazz med lækre vine, øl, cocktails, kaffe og tapas. Huset skifter karaktér fra hyggelig jazzcafé på hverdage til live spillested i weekenden, hvor veletablerede og up-and-coming bands spiller jazz og blues. Bak & Skak Jazzhouse ligger på Jægergårdsgade 150 i Aarhus centrum – kun 300 meter fra Aarhus Banegård.