Jazzkollektivet: Charlie Parker Tribute

Jazzkollektivet: Charlie Parker Tribute

Jazzkollektivet: Charlie Parker Tribute

Jazz

Dato
Fredag den 02. august 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

Jazzkollektivet: Charlie Parker Tribute

Fredag den 02. august
KL. 21.00 – 23.30

Jazzkollektivet (SE/DK) og Bak og Skak Jazzhouse præsenterer i samarbejde en række tributekoncerter i efteråret 2019.

Jazzkollektivet hylder d. 2/8 den amerikanske jazz og bebopsaxofonist Charlie Parker til en koncert i de smukke rammer på Bak og Skak. Repertoiret tager udgangspunkt i Charlie Parkers musikalske virke sat i en ung nordisk tolkning. Jazzkoncerten er for alle jazzkendere, connaisseurer, let øvede, små-interesserede og absolutte nybegyndere indenfor jazzen.

Besætning:
Altsaxofon: Alberte Svenningsen
Klaver: Theo Benjamin Hjorth
Bas: Adrian Christensen
Trommer: Rasmus Elhøj Jensen

Entre: 35kr

🎼 Jazzkollektivets er et fællesskab af unge danske og svenske jazzmusikere. Jazzkollektivets mission er at genopfinde jazzen som festmusik i Danmark og Sverige. I en tid hvor musik produceres i metermål er Jazzkollektivet et ensemble baseret på levende musik spillet af rigtige musikere. Jazzkollektivets vigtigste opgave er at støtte vækstlaget og bidrage til at unge talenter kan leve af deres kunst. Det tilstræbes at halvdelen af musikerne i Jazzkollektivet er musikuddannede og resten er autodidakte, for at få et bredt udsnit af den spirende talentmasse.

🍷 Bak & Skak Jazzhouse er en nyskabelse i det aarhusianske jazzmiljø. Vi kombinerer jazztoner og live jazz med lækre vine, øl, cocktails, kaffe og tapas. Huset skifter karaktér fra hyggelig jazzcafé på hverdage til live spillested i weekenden, hvor veletablerede og up-and-coming bands spiller jazz og blues. Bak & Skak Jazzhouse ligger på Jægergårdsgade 150 i Aarhus centrum – kun 300 meter fra Aarhus Banegård.

Ring og book billet eller bord på tlf 29 65 65 35