Jesper Thilo med trio

Jesper Thilo med trio

Jesper Thilo med trio

Jazz

Dato
Tirsdag den 16. juli 2019

Tid
20.30 – 23.00

Pris
55 kr.

Jesper Thilo med trio

Tirsdag den 16.juli
KL. 20.30 – 23.00

Tenorsax-giganten Jesper Thilo med trio på Bak og Skak Jazzhus, Jægergårdsgade 150, Aarhus C.

Tirsdag 16. juli kl. 20.30 kan man på Bak og Skak opleve swingende jazzmusik af fineste karat, når saxofonisten Jesper Thilo indtager den lille intimscene

Jesper Thilo er den ubestridte sax-mester, der som den første i 1972 modtog den prestigefyldte Ben Webster pris. I knap 25 år var han af væsentlig betydning som musiker i Danmarks Radios Bigband. Men med ønsket om større musikalsk frihed har han siden midtfirserne optrådt med egen mindre grupper og optrådt som solist med velvalgte lokale musikere. Thilo er – og har i årevis været en højt estimeret musiker overalt i både Danmark og i udlandet. Han har har gennem årene udgivet et væld af plader og cd’er med egne grupper samt med en imponerende række amerikanske topnavne.

Thilo komplimenteres i Aarhus af en trio bestående af:

Pianist Palle Juul-Hansen
Bassisten Jesper Carlsen
Trommespiller Jørn Okbo.

De 3 udgør en absolut erfaren trio, der ved flere lejligheder har lagt det rytmiske fundament for Jesper Thilo og andre topsolister og altid leveret et overbevisende akkompagnement, spontane raffinerede finurligheder og desuden bidrager med solistiske input.

Med den solide rytmetrio gelejdes publikum gennem dagens repertoire, der plukkes fra en perlerække af jazzens swingende klassikere – melodier gjort til populære evergreens af bl.a. Ben Webster, Lester Young, Coleman Hawkins, Louis Armstrong, Fats Waller, Count Basie og Duke Ellington.

Der er lagt op til en sprudlende begivenhed i særklasse den 16.juli med en veloplagt kvartet, der altid leverer den ægte vare plus lidt improviseret tant og fjas. Også på en tirsdag sommeraften på “Bak og Skak i Aarhus.