Esben Just Solo

Esben Just Solo

Esben Just Solo

Jazz

Dato
Søndag den 14. juli 2019

Tid
15.00 – 17.30

Pris
100 kr.

Esben Just Solo

Søndag den 14.juli
KL. 15.00 – 17.30

Vi har fået chancen for at bringe Esben Just på scenen til Aarhus Jazzfestival. Hvilket vi er meget glade for hos Bak&Skak Jazzhouse.

Når man inviterer Esben Just ind i et lokale, ved man, at man også garanterer de tilstedeværende et frirum med energi og nærvær. Man skal ganske simpelthen være der selv, for at opleve den intense stemning og den musikalske glæde. Esben Just er altid tændt og parat til at sprede den gode stemning og lade tamburiner, megafon og hygge være en del af solo-bandet. Og det er i – for danske forhold – temmelig store mængder.
En koncert i selskab med en unik pianist, der fortæller historier, der vil tage dig med på en uforglemmelig rejse, hvor du både vil komme til New Orleans, ud på kanten af sædet og dybt ind i musikken. Hva’ si’r man så? Så si’r man TAK!

Ring og book et bord eller en billet til denne koncert på tlf. nr. 29 65 65 35