Emil Otto & his NOLA Four

Emil Otto & his NOLA Four

Emil Otto & his NOLA Four

Blues

Dato
Lørdag den 20. juli 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

Emil Otto & his NOLA Four

Lørdag den 20.juli
KL. 21.00 – 23.30

Vi er glade for at kunne byde Emil Otto og hans NOLA Four velkommen hos Bak&Skak Jazzhouse. Emil har tidligere spillet hos os i forskellige konstellationer, men aldrig med en Kvartet, så det glæder vi os meget til.

Den unge Aarhus-baserede vokalist og pianist Emil Otto, fra bl.a. Gumbo Ya-Ya! og The Vooo Ca Ray, har nu samlet sin egen Nola-kvartet – en kvartet der består af nogle musikere, som har været med ham lige fra starten af.
Med inspiration fra Jon Cleary, Harry Connick Jr., Sp Just Frost og Professor Longhair, bliver de gamle udødelige kompositioner udført med en kant og skarphed, som du ikke må gå glip af!
Trommeslageren Aske Bendixen fyrer godt op for funk kedlerne med second line street beats, gyngende shuffle og fonky feels. Samtidig ligger den super sprøde bassist Philip Akrofi en yderst sumpet og hårdt swingende bund. Dertil brøler Jonathan Bruun Meyer de helt rigtige blå fraser ud af sin basun. Bland dette med en ‘croonsome’ vokal og sveddryppende boogie piano, og så ved du nogenlunde hvad der er i vente.

Kom og nyd noget koldt fra hanen, så leverer Emil Otto og hans kvartet den helt perfekte NOLA stemning – noget du ikke finder andre steder i byen på denne lørdag under Aarhus jazz festival.

Line-up:
Emil Otto (vcl, p)
Jonathan Bruun Meyer (trb)
Philip Akrofi (b)
Aske Bendixen (drm)