Balthazars Karaffel

Balthazars Karaffel

Balthazars Karaffel

Blues

Dato
Lørdag den 06. juli 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

Balthazars Karaffel

 

Lørdag den 06. juli
KL. 21.00 – 23.30

Vi er super glade for at kunne byde velkommen tilbage til Balthazars Karaffel.

Balthazars Karaffel er en vaskeægte velsoigneret, svedig og beskidt orgeltrio med den fantastiske Søren Bech bag tangenterne og fodpedalerne på det sexede hammondorgel. Trioen tager afsæt i – og hylder – den stærke tradition for bands med besætningen hammondorgel, guitar og trommer som fx Lonnie Smith trio, og er du til at blive åndet i nakken af en vaskeægte lesley og i øvrigt kan lide jazz med masser af energi, swing og attitude, er denne koncert på Bak og Skak Jazzhouse en koncert, du ikke må gå glip af.

Musikerne er allestedsværende jazzguitarist Morten Haugshøj, som, med sin gruppe, er aktuel med albummet ’’The Street Doctor’’ – et album der har høstet suveræne anmeldelser, trommeslageren Andreas Skamby, der slår sine folder i utallige sammenhænge bl.a. i det succesfulde band ’I Think You’re Awesome’’ og i Live Foyn Friis Band, og ikke mindst Søren Bech, der uden tvivl er blandt de bedste i landet med hammondorglet og er kendt for bl.a. bandet ’Organic Picnic’.

Morten Haugshøj: guitar
Andreas Skamby: trommer
Søren Bech: hammondorgel