SAM and the Soulmates kvartet

SAM and the Soulmates kvartet

SAM and the Soulmates kvartet

Blues

Dato
Fredag den 24. maj 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

SAM and the Soulmates kvartet

Fredag den 24.maj
KL. 21.00 – 23.30

En sangerinde med kæmpe udstråling og et verdensklasse band står klar til at give musikalske oplevelser af en ganske særlig klasse. Sjælfulde fortolkninger af jazzstandards, vuggende brasilianske bossa novas, egne hits samt franske og etniske overraskelser tager tilhørerne med på en rejse, der først stopper når den allersidste tone har ringet ud.
Gruppen ledes af den dansk-persiske sanger og sangskriver Samara Bahrami som med varme og en kærlig hånd fører publikum med rundt til alle verdens farverige hjørner. Gruppen er baseret i Aarhus og består af nogle af landets bedste musikere. Sammen formår de at skabe et mere moderne og eksotisk udtryk med en stemning der emmer af nærvær, samspil og en enorm musikalitet.

Line-up
Samara Bahrami (voc), Morten Haugshøj (guitar), Mathias Gregersen (bas), Kristoffer Lysgaard (trommer).

Ring og book et bord eller billet til denne dejlige koncert.