Gunnar Lautrups Jazz Kvintet

Gunnar Lautrups Jazz Kvintet

Gunnar Lautrups Jazz Kvintet

Jazz

Dato
Lørdag den 25. maj 2019

Tid
14.00 – 16.30

Pris
35 kr.

Gunnar Lautrups Jazz Kvintet

Lørdag den 25.maj
KL. 14.00 – 16.30

Den aarhusianske jazzmusiker Gunnar Lautrup er en troldmand på sine mange horn. Med talent, ildhu og humor blæser han på trompet, flygelhorn, ventilbasun og sågar tepotte. Og han holder sig ikke tilbage med at trykke den af i det høje register i hurtige swingnumre, men mestrer også at spille en ballade med indlevelse og varm klang.

Igennem mange årtier har Gunnar henrykket jazzfans og publikum med sit suveræne trompetspil kombineret med energi og udadvendthed, der får musikken ud over scenekanten. I sandhed en talentfuld spillemand der nu kommer med sin kvintet på Bak & Skak Jazzhouse.
Til lejligheden har han medbragt nogle af sine bedste lege- og spillekammerater, – en flok trænede og entusiastiske jazzmusikere.

Rytmegruppen rummer så fine musikere som:
Trommeslageren John Riddell. En af landets bedste trommeslagere, der har et øre på ethvert instrument i orkestret og tilmed en utrolig evne til at tilpasse sit spil de forskellige stilarter og melodier.
Pianisten Niels Erichsen, der er kendt som en af Danmarks førende jazzpianister og som med stor iderigdom leverer improviserede soli. I ensemblespillet er han ligeledes suveræn.
Bassisten Ole Ulvedal. En herre med et stort musikalsk overskud og en baskunstnerisk sjæl, der bringer poesien med ind i jazzen.
Med sig har han sideman/medblæser klarinettisten og saxofonisten Lars Vegaz. En romantisk swingnørd, der er født 50 år for sent, – men som ikke desto mindre kaster sig ud i ”The Great American Songbook”.

There will be real jazz music for dancing and listening. Don´t miss it!

Ring og book et bord eller en billet på tlf.nr 29656536