Jazzopathics

Jazzopathics

Jazzopathics

Jazz

Dato
Lørdag den 11. maj 2019

Tid
14.00 – 16.30

Pris
35 kr.

Jazzopathics

Lørdag den 11.maj
KL. 14.00 – 16.30

Jazzopathics er en jazztrio fra Vejle. Musikerne er Mogens Sønderup på altsax, Tom Horn på guitar og Søren Brønniche på kontrabas. Alle 3 er garvede jazzmusikere, som har gjort sig gældende i det jyske musikliv i mange forskellige jazzsammenhænge.
Trioformatet passer godt til den næsten kammermusikalske spillestil med et gennemsigtigt lydbillede vekslende med tætte arrangementer, og musikken er levende og swingende.
Jazzopathics har flere gange besøgt Århus, bl. a. til større arrangementer på universitetet og til forskellige foodfestivals. Desuden har bandet spillet koncerter og medvirket ved arrangementer over det meste af Jylland og Fyn. Man kan læse mere om Jazzopathics på www.jazzopathics.dk.

https://www.youtube.com/watch?v=nmF88dlZ9Fs

Ring og book et bord eller en billet, så du er sikker på at få plads til denne dejlige frokostjazz.