Alberte Maimburg

Alberte Maimburg

Alberte Maimburg

Jazz

Dato
Lørdag den 27. april 2019

Tid
14.00 – 16.30

Pris
Fri éntre

Alberte Maimburg

Lørdag den 27.april
KL. 14.00 – 16.30

Alberte Maimburg er en ung jazzpianist og -sangerinde, der oprindeligt kommer fra Ribe. I Sydvestjylland har hun spillet et hav af koncerter med både big band, kvintet og som solist, og er nu flyttet til Aarhus, hvor hun har fået arbejde på fantastiske Bak&Skak Jazzhouse (). Denne gang er det som solist, hvor hun vil skabe en hyggelig og afslappet atmosfære med sin bløde stil af stemningsfyldt jazz. Hun finder stor inspiration hos bl.a. Diana Krall og Sinne Eeg, hvilket også præger repertoiret. Det inkluderer både jazzstandarder, blues, bossa og jazzede versioner af gamle klassikere som ”Jeg snakker med mig selv” og ”Hvorfor er lykken så lunefuld” samt mere moderne kompositioner af bl.a. Herbie Hancock.