Victor Svold & Karen Lolck

Victor Svold & Karen Lolck

Victor Svold & Karen Lolck

Jazz

Dato
Fredag den 19. april 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

Victor Svold & Karen Lolck

Fredag den 19.april
KL. 21.00 – 23.30

Denne aften præsenterer Bak&Skak Jazzhouse musik af Victor Svold, der i anledningen har taget Karen Lolck med. Sammen leverer de original musik fra Svold, og en række ørehængende standarder, bl.a. kendt fra jazzens mastodonter: Ella Fitzgerald, Louis Armstrong og Chet Baker.
Vi glæder os til denne koncert, hvor vin, tapas og jazz er i højsædet.

Karen Lolck
… har igennem sine 22 år været aktiv inden for både klassisk og rytmisk musik. I 2015 blev hun fast sanger i det Københavnske jazzorkesteret Univers på Vers, som spiller originalmusik for børn. Nu synger hun som den ene af to korsangere i det århusianske band Noriss og ved siden af dette, skriver hun selv musik og spiller derudover med i forskellige andre projekter

Victor Svold
…. er født og opvokset i et hjem med musikalsk inspiration fra tre brødre, der spillede Queen og højskolesange på klaveret. I dag har klaveret fået en anden lyd, og entertainment, swing og strøgede jakkesæt er nøgleord for Victor Svold, der spiller både originalt musik og velkendte jazzede standarder.