Lars Dalgaards Kvartet

Lars Dalgaards Kvartet

Lars Dalgaards Kvartet

Jazz

Dato
Lørdag den 20. april 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
35 kr.

Lars Dalgaards Kvartet

Lørdag den 20.april
KL. 21.00 – 23.30

Vi byder hos Bak&Skak Jazzhouse velkommen til Lars Dalgaards Swing Kvartet lørdag d. 20.4 kl 21.00-23.30.

Lars Dalsgaards Swing Kvartet – fire jyske jazzgentlemen med en unik begejstring for den amerikanske swing- og jazzmusik fra 20´erne, – 30´erne og 40´erne. Inspirationen er de melodier og sange, som blev fremført på de små scener i de tidlige jazzdage i bl.a. New York. Melodiøse og sangbare numre hentet fra det klassiske jazzrepertoire eller fra en Broadway musical.

Pianisten Niels Erichsen, trommeslageren Kristoffer Lysgaard og bassisten Peter Friis har gennem et mangeårigt samarbejde, udviklet et bemærkelsesværdigt samspil.

Tilsammen udgør de en drøm af en rytmegruppe, der med overblik og indføling kan præsentere melodierne og skabe et solidt rytmisk akkompagnement.

Klarinettisten og saxofonisten Lars Dalsgaard er en romantisk swingnørd, der er født 50 år for sent. Ikke desto mindre kaster han sig uden blusel ud i ørehængere og evergreens fra ”The Great American Song book”.

Kvartetten lægger vægt på, at være tro imod de originale melodier så man kan synge, fløjte eller nynne med. Musikken skal gennem puls og klang kunne tale til hjertet og give lyst til smil, humør og bevægelse. Og man har lov at drømme sig tilbage til de små amerikanske jazzbarer;

– let´s get startet!