Balthazars Karaffel

Balthazars Karaffel

Balthazars Karaffel

Jazz

Dato
Fredag den 12. april 2019

Tid
21.00 – 23.30

Pris
Fri éntre

Balthazars Karaffel

Fredag den 12.april
KL. 21.00 – 23.30

Vi er glade for at kunne præsentere Balthazars Karaffel hos Bak&Skak Jazz House fredag d. 12.04 kl. 21.00-23.30.

Balthazars Karaffel er en vaskeægte velsoigneret, svedig og beskidt orgeltrio med den fantastiske Søren Bech bag tangenterne og fodpedalerne på det sexede hammondorgel. Trioen tager afsæt i – og hylder – den stærke tradition for bands med besætningen hammondorgel, guitar og trommer som fx Lonnie Smith trio, og er du til at blive åndet i nakken af en vaskeægte lesley og i øvrigt kan lide jazz med masser af energi, swing og attitude, er denne koncert på Bak&Skak Jazzhouse en koncert, du ikke må gå glip af.

Musikerne er allestedsværende jazzguitarist Morten Haugshøj, som, med sin gruppe, er aktuel med albummet ’’The Street Doctor’’ – et album der har høstet suveræne anmeldelser, trommeslageren Andreas Skamby, der slår sine folder i utallige sammenhænge bl.a. i det succesfulde band ’I Think You’re Awesome’’ og i Live Foyn Friis Band, og ikke mindst Søren Bech, der uden tvivl er blandt de bedste i landet med hammondorglet og er kendt for bl.a. bandet ’Organic Picnic’.

Morten Haugshøj: guitar
Andreas Skamby: trommer
Søren Bech: hammondorgel

Ring og book et bord. Så du er sikker på at være en del af denne aften med super lækker musik og fed stemning.