Emil Otto & his NOLA Trio

Emil Otto & his NOLA Trio

Emil Otto & his NOLA Trio

Jazz

Dato
Fredag den 15. marts 2019

Tid
20.00 – 22.00

Pris
Fri entré

EMIL OTTO & HIS NOLA TRIO
FREDAG DEN 15. MARTS
KL. 20.00 – 22.00

Denne aften på Bak & Skak Jazzhouse står i New Orleans tegn!
Den unge Aarhus-baserede vokalist og pianist Emil Otto, fra bl.a. Gumbo Ya-Ya! og The Vooo Ca Ray, har nu samlet sin egen Nola trio – en trio der består af nogle musikere, som har været med ham lige fra starten af.
Med inspiration fra Jon Cleary, Harry Connick Jr., Sp Just Frost og Professor Longhair, bliver de gamle udødelige kompositioner udført med en kant og skarphed, som du ikke må gå glip af!
Trommeslageren Aske Bendixen fyrer godt op for funk kedlerne med second line street beats, gyngende shuffle og fonky feels. Samtidig ligger den super sprøde bassist Philip Akrofi en yderst sumpet og hårdt swingende bund. Bland dette med en ‘croonsome’ vokal og sveddryppende boogie piano, og så ved du nogenlunde hvad der er i vente.

Kom og nyd en god tapas og noget lækkert øl eller vin, så leverer Emil Otto og hans trio den helt perfekte NOLA stemning – noget du ikke finder andre steder i byen på denne fredag i Aarhus. Og så er der endda gratis entré!

Line-up:
Emil Otto (vcl, p)
Philip Akrofi (b)
Aske Bendixen (drm)