LEGESTUEN + JOHN RIDDELL + KARMEN RÕIVASSEPP / GRAND OPENING

LEGESTUEN + JOHN RIDDELL + KARMEN RÕIVASSEPP / GRAND OPENING

LEGESTUEN + JOHN RIDDELL + KARMEN RÕIVASSEPP / GRAND OPENING

Jazz

Dato
Lørdag den 9. marts 2019

Tid
20.00 – 22.30

Pris
Fri entré

LEGESTUEN + JOHN RIDDELL + KARMEN RÕIVASSEPP / GRAND OPENING
LØRDAG DEN 9. MARTS
KL. 20.00 – 22.30

Denne aften er ”Legestuen” udvidet med John Riddell på trommer og Karmen Rõivassepp synger. Repertoiret denne aften består består primært Swing og Latin standards.

Piano: Niels Erichsen er kendt fra utallige konstellationer indenfor den århusianske jazz ,han bringer med sit råsvingende og detaljerige spil mindelser til Oscar Peterson.
Saxofon: Johan Toftegaard Knudsen, kendt fra bl.a Aarhus Jazz Orchestra og hans eget orkester”Etnolab” leger i fornem stil med i denne kombo.
Bas: Peter Friss , hans velsvingende og groovy basspil kommer til sin ret i dette legesyge orkester.

John Alexander Riddell (f. 1995) er trommeslager, komponist, arrangør og dirigent. Riddell har, trods sin unge alder, allerede sat sit spor på den danske jazzscene med mange forskellige solister og orkestre. Han er udpræget bigband-trommeslager, og har i sit arbejde med forskellige bigbands og orkestre spillet med et hav af danske og internationale solister: Sinne Eeg, Kira Skov, Maria Lucia, Andrea Motis, ANOHNI, Gunhild Carling, Karmen Rõivassepp, Dario Campeotto, Bobo Moreno, Pede B, Lars Møller, Jakob Buchannan, Nikolai Bøgelund, Wycliffe Gordon, Julien Argüelles, Pierre Bertrand-Cagnes, Palle Mikkelborg, Jukkis ok,as fastUotila og mange flere.

Karmen Rõivassepp
Estisk jazz-vokalist, komponist og arrangør, som har boet i Danmark de sidste fem år. Hun har en klar og distinkt klang og er legende og uanstrengt i sin performance. Karmens veludviklede forståelse for jazz-harmonikken giver hendes vokale improvi- sationer en dejlig ubesværethed. Hun har netop her i februar måned på vinterjazz-festivalen modtaget prisen som Aarhus Jazz- talent.