ADRIAN COX M. BAND / GRAND OPENING

ADRIAN COX M. BAND / GRAND OPENING

ADRIAN COX M. BAND / GRAND OPENING

Verdenskendt jazzklarinettist

Dato
Lørdag den 9. marts 2019

Tid
13.00 – 15.30

Pris
Fri entré

Jazz

ADRIAN COX M. BAND / GRAND OPENING
LØRDAG DEN 9. MARTS
KL. 13.00 – 15.30

Den verdenskendte jazzklarinettist Adrian Cox tager en lille pause fra sin verdensturné og lægger vejen forbi BAK & SKAK Jazzhouse. Sammen med sin Profoundly Blue-kvartet spiller han udvalgt musik af New Orleans-legenden Edmond Hall. De har spillet på så prominente spillesteder som Lincoln Centre i New York og Royal Albert Hall i London.

A clip from my performance with @jazzdotorg with @wyntonmarsalis .April 18th 2018Rose Theatre New York .#clarinet #clarinetlife #vandoren #vandorenreeds @vandorenusa @vandorenfrance #jazzatlincolncenter #wyntonmarsalis #wyntonmarsalisjazzatlincolncenterorchestra #trevorjamesartist #like #follow #jazzclarinet #jazz #instavideo #jlco #jalcat30 #newyork #newyorkjazz #concert

Slået op af Adrian Cox i Mandag den 4. juni 2018